AKTUELLA PRISER


Alla klasser är drop-in och nu finns ett bokningssystem för platsbokning som gäller för Kundaliniyogaklasserna på onsdagar.

Gongklasserna bokas genom sms till 070-288 91 75 eller e-post till info@askenryd.se. Betalningen för Kundaliniyogaklass och After Work Gongavslappning betalas till YogaLiv i Luleå medan Gong Meditation betalas till Åsa/InfinityYoga. 


För att delta via Zoom vid Digital klass, maila info@askenryd.se så får du en länk tiill Zoom-klassen. Meddela önskat deltagande senast 1 timme innan klassen. Ca 30 min innan klassen får du länken som tar dig till klassen. Busenkelt. 


Gong Meditation med White Sound (inklusive kundaliniyogapass) - 2,5 timmar kostar

350 kr.


Du anmäler dig genom att smsa till 070 - 288 91 75 eller maila till info@askenryd.se. Du får en bekräftelse på din anmälan och din plats. När du betalat in avgiften har du garanterat din bokning.

Betalningen för Gong Meditation görs till Bankgiro nr 5211-8874 eller Swish nr 123 577 73 39.


Kundaliniyogaklass:

Enstaka klass 185 kr


5-kort 900 kr

10-kort 1600 kr


Gongavslappning:

Enstaka klass 200 kr


Vi samarbetar med Emma på YogaLiv, så kort vid YogaLiv gäller för Yogaklass och Gongavslappning. Korten gäller för alla yogaklasser som ingår i veckoschemat, som ges vid YogaLiv. Korten gäller ej för de särskilda Gongmeditationsklasserna vid YogaLiv. YogaLivs terminskort, 10-kort och 5-kort gäller även för Gongavslappningsklasserna.


Vid köp av enstaka klass eller kort sker betalningen, för Kundaliniyogaklasserna och Gongavslappning till YogaLiv via swish eller bg nr som finns på hemsidan: https://yogaliv-i-lulea.webnode.se/

Boka din plats för kundaliniyogaklass via denna länk:

https://www.bokadirekt.se/places/yogaliv-i-lule%c3%a5-35680


Boka din plats för Gongavslappning och Gongmeditation via e-post till info@askenryd.se eller sms till 070 288 9175


Observera att det för närvarande endast finns 9 platser i studion pga Coronapandemin därför är det extra viktigt att du bokar din plats i tid.

När du fått bekräftelse via e-post eller sms är din plats bokad.

Vänligen meddela eventuell avbokning senast 24 timmar innan aktuell klass. Det kan finnas elever på väntelista som väntar på plats.